Batı Metal Otomatik Kepenk Sistemleri » Ürünler » Otomatik Kapılar » Endüstriyel Otomatik Fabrika Kapısı

Endüstriyel Otomatik Fabrika Kapısı

ENDÜSTRİYEL OTOMATİK KAPILAR
 
Geniş yada yüksek açıklıkların bulunduğu; Fabrika, Hangar, Depo, Antrepo gibi yapılarda uygulama alanı bulan Endüstriyel sarmal kapılar, işlevselliğinin yanısıra bu yapılara estetik bir görünüm ve uyum sağlar.

Sağlam görünümü, zengin renk seçenekleri ile 11 mt. ye kadar olan açıklıklarda dahi rahatça çalışan sarmal kapıların hareketi 450- 2000 kg arası kaldırma kapasitesine sahip motorlar ile sağlanmaktadır. 

Ürettiğimiz Galvaniz ve Alüminyum paletlerin birbirine geçirilip kenarlarının kaymaları önlemek açısından polyamit tapalar ile hizalanması sureti ile imal edilen endüstriyel kapılar çok büyük ebatlarda (+100 m²) sağlıklı şekilde kullanılmaktadır. Sistemde kapı ağırlıklarına uygun 220 Volt veya 380 Volt enerji ile çalışan caraskal sistemi ile manuel olarak kullanılabilen düşme emniyetli ağır hizmet tipi özel sarmal kapı motorları kullanılmaktadır. Her amaca uygun nitelikteki motorlarımızın buton, uzaktan kulamanda vb. tüm elektronik sistemlere uyum sağlama ve elektrik kesintilerinde manuel kullanım özelliği mevcuttur.

Bunlar da İlginizi Çekebilir